Päästiin Saagan kanssa sunnuntaina kotiin, ja eilen oli sitten kontrollilabrat. Odotetusti kaikki arvot ovat palautumassa takaisin ennalleen.

Kalium oli sellainen arvo, joka oli pompsahtanut ylöspäin, joten vähän lääkkeitä fiksattiin. Muuten CRP ja leukkarit olivat jo onneksi laskeneet huimasti.

Saaga saa yhä ventolinea, ja antibioottia perjantaihin asti. Täytyy sanoa että melkoinen sissi on, kun keuhkokuumeesta selviää 3vrk sairaalajaksolla, ja suunkautta annettavilla antibiooteilla. Räkäisyys on toki nyt kotiintullessa palannut, joten saa nähä tuliko takapakkia.

 

Muutenkin tyttö on ollut kovin reipas. Kattokaas muuten tätä Saagan uutta prinsessahuonetta <3

IMG_20181103_170058.jpgIMG_20181103_170152.jpg

Tapetti on ihan Prismasta, olin todella yllättynyt valikoimasta! <3

IMG_20181109_081727.jpg

Sairaalasänky ei enää ole niin kolkon näköinen. Eteen vielä röyhelöpitsihelmat, niin peittyy lopunkin. Saaga rakastaa tätä verhoa, ja mumma ompeli sen sisälle kiinni valot. Niitä tyttö ihastellen katselee ja juttelee niille ennen nukahtamista. Tuntuu ihan kuin Saaga todella nauttisi uudesta sängystään, väreistä ja valoista huoneessaan. <3

 

Ja hei,arvatkaas mikä päivä tänään on <3

 

Oho, huomasitteko. Laitoin tuon äskeisen lauseen ilolla..

 

..

Hämmennyin siitä nyt itsekin.

 

Ajattelin ekana tästä päivästä iloa, meidän Saaga on 4 vuotta tänään klo 19:09. Meidän sisukas sissi, kuningatar, taistelija. Oman elämänsä valtiatar.

sitten vasta riviä lukiessani tajusin että tänään on myös Ainon syntymäpäivä. Haudalla käydään sytyttämässä kynttilät, ja lahjaksi Ainolle olen ostanut kauniin enkelipatsaan (taas. :) )

Saagan juhlat pidetään 1.12. yhdessä isoveli Lucaksen(30.11.09) kanssa. Siitä juttua sitten myöhemmin.

 

Mutta olipa jännä. Kirjoitin ilmeisesti ekaa kertaa tästä asiasta ilo ensin, ja suru vasta sitten.

Yksi askel eteen.

 

Ikävä sinua Aino <3

 

 

-karhuemo