Mitähän tämä vuosi tuo tullessaan?

AInakin kuumeen tällä haavaa. Saaga valvotti koko yön, tosi levoton oli, ja isäntä aamulla mittasi lukemat 38,3. Nyt alan olla jo hysteerinen influenssa-aallon takia. Miljaki aivasteli ja mulla on nenä aivan tukossa.

Joo,tottahan mä tiedän että se voi olla pelkkää flunssaakin.. mutta silti. Jotenkin meidän perheen kohdalla mikään paska ei yllätä, joten siksi tuntuu että tämä on tietty sitä influenssaa, ja kohta ollaan sairaalassa. Ja kaikki päättyy johonkin aivan kauheaan.

Panadoli onneksi tuntu laskevan tytön kuumetta, eikä muuten ole erilainen. Jos tuosta kuitenkin voipuu ja menee huonommaksi niin vien kyllä heti osastolle. Huomenna olisi intervallikin. Aina jotain tapahtuu.

Mun täytyy varmaan huomenna soittaa neuvolaan ja avata taas keskusteluapulinja lastenpsykiatriselle.Nyt kun näyttää siltä että perheeseemme iskee flunssa-aalto, alkaa pelon ajatukset saada järjettömiä mittasuhteita. Menettämisen pelko on nyt varmaan huipussaan, enkä tiedä millä itseäni rauhoittelisin. Olin jo tosi hyvällä mallilla mielestäni tuossa ajatusten työstämisessä, tein tosi paljon töitä sen eteen etten kävisi viiden minuutin välein katsomassa Miljan unta. Nyt taas kaikesta meni pohja :/

Uusi vuosi meni täällä kotona muuten, raketteja ammuskellessa, ja isovanhemmat sekä veli täälä seurana.

Pojat nautti paukkeesta ja väreistä, hyvä kun malttoivat mennä nukkumaan. Isoimmat paukut laitoimme vasta sitten ihan keskiyöllä. Sitten mentiinkin kaikki maata :)

No jotain hyvääkin mulla on kerrottavana! Nimittäin Saagan lonkkien kuvista tuli epikriisi kotia. Lausunnon mukaan tytön lonkat ovat täysin normaalisti kehittyneet, eli niissä ei ole mitään vikaa tällä hetkellä! Mikä helpotus! Kuntoutuksesta ja jumpasta on siis ollut hyötyä niin että tytön anatomia on tällä haavaa kunnossa vaikka kävelemistä varten, eikä tartte pelätä lonkkien sijoiltaan menoakaan!

--

 

Uusi vuosi tuo myös tullessaan kauan odotetun yöhoidon. Hoitajaksi tuleva on jo käynyt Saagaan tutustumassa kahdesti päiväsaikaan ja tuntuu, että ovat löytäneet yhteisen sävelen. Itsellä on luottavainen fiilis siitä että homma alkaa toimia kyllä, kunhan vain Saaga tulee tarpeeksi tutuksi! Yöhoitoa ei ole joka yö, vaan sellaisen 8-10 yötä kuukaudesta. Se on ihan tarpeeksi, ainakin tällä hetkellä. Helpottaa tietää että pian saa ruveta nukkumaan kunnolla edes osan yötä.

--

 

IMG_20170101_105431.jpg

pieni kuumepotilas vaarin hoivattavana tässä. Laitetaanko kaikki sormet ja varpaat ristiin ja toivotaan että tyttö ei joutuusi tämän takia sairaalaan? Toivon oikein kovasti, että tää ois vaan pikkuflunssa.

--

Ensi viikolla siis Saaga menee intervalliin, mikäli ei vointi huonone tässä tämän päivä aikana. Miljan neuvola on torstaina, ja saamme nähdä mitä neuvolatäti sanoo 4kk ikäisestä murusesta. Olemme varovasti aloittaneet maistelemaan kiinteitä, mutta tissi on edelleen se paras eväs. päärynä, mango ja aprikoosi ovat olleet maistelussa. Pidetään myös sormet ristissä ettei Milja sairastuisi tähän ollenkaa,jookos?

 

Oikein ihanaa ja toivottavasti hyvää uutta vuotta teille kaikille, onko muuten kellään uuden vuoden lupauksia?

Tämä karhuemo lupaa sen verran, että yritän olla tänäkin vuonna pitkäpinnainen, ja läsnäoleva äiti.Yritän myös muistaa ottaa aikaa itselleni, että jaksan tässä arjessa!

 

-Karhuemo