Tässäpä tämä meni taas muistutellessa että koitas ny kirjoittaa sinne blogiinkin, ja kuviakin sillä silmällä ottanut pitkin kuukautta että saisi meidän kuulumisia tänne päivittää. Vaan aina illat menneet vauhdilla, ja ei ole koneelle päässyt näissä merkeissä istahtamaan.

 

Saaga on nyt intervallissa, ja soittelinkin tuossa kuulumiset. Hyvin on mennyt, ja kuulemma tyttö on aivan erilainen tämänkin hoitajan mielestä, nimittäin tyytyväinen! Ollaan se jo täällä kotonakin pantu merkille, että tyttö on alkanut viihtyä perheen keskellä ollessaan ilman jatkuvaa täryyttämistäkin. Ihana tunne, kun tyttö ei jatkuvasti itke. Nyt on siis lääkkeet jokseenkin kutenkin niinkuin pitää, tällä hetkellä siis. Toki tiedostaen että ainahan nämä hyvät hetket on väliaikaisia, mutta nyt onneksi alkaa vaakakupissa olla enemmän hyviä hetkiä kuin huonoja. Olemme siis balanssissa sekä lääkkeissä, että hoidollisesti.

 

Odottelemme edelleen Saagan ihkaensimmäistä pyörätuolia. Mitään ei ole kuulunut, mutta toivotaan että se on hyvä merkki! Ehkä ensi kuun aikana päästään jo kruisailemaan.

 

Mutta, ollaan nyt hetken testailtu tuota Caretero Scope-istuinta! Otin muutaman kuvankin että missä meidän autossa se nököttää.

 

Eli, summarum,

+istuin on tilava

+istuma-asento on Saagalle, eli hyvin vetelälle tytölle hyvä.

+asennon vaihto/muutos onnistuu

+selkä menosuuntaan,

+pään tuki riittävä, muttei ahdas.

sitten miinukset:

- asentaminen vaikeaa

-vyökiinnitteisyyden takia jää jokseenkin "löysäksi", ja tuntuu ettei ole kunnolla kiinni, vaikka on ohjeen mukaan laitettu.

-heiluu ainakin keskipenkillä ollessaan.

-Reunapaikalle laitettaessa lapsen autoon asettaminen voi olla hankalaa, nimittäin turvavyön rintaremmi jää hullusti tuolin sivulle juuri siihen kohtaan mistä lapsi pitäisi istuimeen laittaa.

Kuvasta näkee hyvin miten vaikea Saaga olisi tuoliin asettaa mikäli tämä tuoli olisi reunapaikalla.

IMG_20170915_164606.jpgIMG_20170915_164648.jpg

Kuvassa on myös Britax dualfix - istuin.

Tämä oli meillä Saagalla käytössä siihen asti että vaihdettiin Scopeen ja voisin senkin tässä arvioida.

eli summarum:

+Jalustallaan pyörivä istuin, joten tuolin saa oveen päin käännettyä ja lapsen laitettua todella helposti paikalleen

+tilava, kuppimainen penkki- turvallisen tuntuinen

+isofixkiinnitys suoraan penkin runkoon- ei voi asentaa väärin

+ useampi asento, joten sai todella hyvään makuuasentoonkin tarvittaessa.

+selkä menosuuntaan/ kasvot menosuuntaan. meillä tätä käytettiin vain selkä menosuuntaan, ja nyt kun käytössä Miljalla, niin ei olla vieläkään käännetty kasvot menosuuntaan.

miinukset

-tuoli melko matala, joten jos korkealla ikkunat niin lapsi ei kovin äkkiä ulos näe

-Hiekkaa jos pääsee istuimen säätönapin alle(joka siis alustan jalan kohdalla, joten mikäli tuolia pidettäisiin kasvot menosuuntaan, voisi pienistä kengistä varista helposti hiekkaa napin alle) joka sitten jumittaa penkin kääntämisen täysin.

-saisi olla isompiin kilomääriin asti! tykkäsin tästä tuolina tosi paljon, ja harmitti kun Saaga kasvoi siitä jo nyt ulos.

-hintaakin on..

 

 

Ja ollaan nyt oltu tällä viikolla paljon ulkona, tekemässä tuota leikkimökkiä! Laitan siitä kuitenkin eri päivityksen. :)

Lisäksi, pesuhuoneremontti on vihdoin valmis! Saunaa ei siis talossa ole enää kuin sauna-autossa, mutta nyt on suihkutilat niin, että mahtuu kuningattaren pesemään. Laitan siitäkin kuvaa seuraavaan päivitykseen!

Nyt kello on noin, ja kaikki karhunpennut ovat olleet hyvän tovin jo unilla. Aika siis munkin mennä. :)

 

 

-karhuemon