Ei hyvää päivää. :D En yksinkertaisesti ole kerennyt ajattelemaankaan blogiani, olen todella pahoillani siitä.

 

Kevät on ollut jäätävää aikaa töiden osalta, ympäripyöreitä päiviä, ja uusien haasteiden vastaanottamista ja hoitamista. Työntekijän sisälle opettaminen on ollut iso urakka, vaikka ammattilainen on ollutkin. Työtehtävien jakaminen ja ajankäyttö, ja blah blah. Jestas sentään. Tilinpäätöskausi alkaa onneksi olla nyt paketissa, ja arki tästä taas tasaantuu.

 

Karhuperhe lomaili ilman Saagaa viikon verran, Saaga sai nauttia olostaan metsätähdessä sen aikaa. Maaliskuu oli oikein mahtava kuukausi olla hetken hermolomalla tästä kaikesta hektisyydestä.

 

Saaga voi hyvin. Olemme edelleen onnekkaita, ja se välillä pelottaakin. Saagan ruokavaliota joudutaan jälleen kerran muuttamaan, koska jostain syystä nutrilon infratrini nostatti tytön urea-arvoja. Tämä siis munuaislääkärin mielipide. Emme halua kuluttaa yhteistä aikaamme yhtään nopeampaa kuin se väkisin kuluu, joten kokeilemme vaihtaa maitoa vielä, kokeiluun lähti nyt peptisorb. Saagan voinnissa ja labroissa ei muuten ole ollut moitittavaa, ja tyttö kasvaa maltillisesti myös.

Eskoon metsätähti koki muuton uusiin tiloihin juuri, ja tyttö pääsi sinne nyt viime viikonloppuna yökyläilemään. On ihana tunne viedä tyttö hoitoon sellaiseen paikkaan missä hänet otetaan yhä vastaan kuin kuninkaallinen.Saagahan toki on oman elämänsä prinsessa ;)

 

Meillä oli taas myös palaverit avuista ja hoidonkartoituksesta. Tällä kertaa oli hyvä mieli sanoa että meillä on nyt kaikki millä me pärjätään täällä kyllä, emme tarvitse mitään lisää. Meillä Essi- mamma jäi ansaitulle pesintälomalle huhtikuun alussa, ja matkaa jatkaa täällä Jenni. Lapset ovat ottaneet onneksi jo entuudestaan tutun Jennin hyvin vastaan ja jälleen perheemme kasvoi yhdellä jäsenellä lisää. :) Essi onneksi ei meitä ole hylännyt, vaan yhä edelleen talomme on päivisin täynnä ihania ihmisiä ja kahvintuoksua ja puheensorinaa. Omat vanhempani muuttivat juuri pääsiäisenä tähän 300 metrin päähän meistä, joten voinette kuvitella millainen älämölö täällä välistä käy. haha. Ihanaa saada isovanhemmat lähelle lasten arkea.<3

 

Meidän perhe kasvaa muuten muutenkin! Ei, en ole raskaana (mielestäni) mutta karvaisella lapsella :D Olemme ottaneet sydämen avoimeksi ja päästäneet sinne pienen karvaisen sinisilmäisen tassuttelijan, saatte hänestä kuulla lisää kun hän saapuu kotiin.

 

 

Mitäs teille kaikille kuuluu?

 

 

karhuemo