Saagalla ei ole vielä yöhoitajaa, huoh.. Katselin, että Mollin sivuilla hoitajaa yölle haetaan, ja haku loppuu 18.11. Joten joutunemme odottelemaan joulukuun puolelle että tapaamme tulevan yöhoitajan. ja hei, jos just susta tuntuu siltä että jaksaisit yöt kuunnella huutoa ja oksentelua niin laitappa hakemusta sitten vain menemään :D

Jotenkin taas kun valvottuja öitä on takana, on niin harmaata tää elo.

 Saaga on taas vaihteeksi todella itkuinen, eikä mikään oikein ole hyvin. Olimme tuossa 3vkoa nexium-kuurilla refluksiepäilyn vuoksi. Ensimmäisen viikon jälkeen tyttö muuttui aivan silmissä. Oli tyytyväinen ja pulauttelukin väheni melkein olemattomiin! Oltiin aivan ällistyneitä siitä muutoksesta. Ja iloisia ettei mennyt enää miljoonia vaatteita ja rättejä päivässä. Liityin refluksilapsien vanhempien ryhmään naamakirjassa, ja itkin kun luin niitä tarinoita. Niin samanlaista kuin meillä! Miten en ollut tätä aiemmin tajunnut? olihan siitä mulle kirjoitettu tänne blogiinkin (kiitos teille siitä) ja sanottu eskoossakin että voisi olla refluksiaa. Mutta ei jotenkin sitä rekisteröinyt. Kuitenkin nyt tilanteeseen havahduin, vaikkakin mielestäni aivan liian myöhään.. Ajattelin että nyt elämä muuttuu, vähän hianoa. Jos  Saaga ei ole enää niin itkuinen kuin ennen, niin meillähän alkaa olla täällä mukavaakin!

Mutta sitten taas tuo viimeinen viikko alko mennä huonommin, en tiedä kuinka yleistä on että nexiumin aikana alkaa takapakkia tulla.. Oksentelu lisääntyi ja itkuisuus kanssa. Voinette kuvitella sitä turhautumisen tunnelmaa!! Yöt huudetaan, päivät huudetaan jälleen. :/ Itsellä alkaa olla jo niin väsy kun ei tiedä miten voi tyttöä auttaa, ja ärtyy herkästi kaikkeen taas. On sellainen ylihyvä paskamutsi fiilis päällä aamusta iltaan.

Nexiumkuuri loppui sitten eilen, ja nyt pitäis ens viikon tiistaihin olla iliman mitään, kun tytölle laitetaan ph-mittari sitten sairaalassa. Sitä varten olisi hyvä olla ilman refluksilääkkeitä viikon verran.

vuorokausi kuljetaan nenämahaletku ja reppu mukana kotona, että saadaan dokumenttia mahdollisesta refluksiasta. Onhan se nyt selvä että tytöllä sellainen on, mutta parempi vielä katsoa kuinka paha se on. Olen myös sitä mieltä että tytön nielun voisi tähystää, jotta nähdään onko siellä vikaa ihan. katsotaan onko lääkäri samaa mieltä.

Mutta no, ensi viikkoon pitäisi siis kestää. Oksentelu on tänäänkin ollut runsasta, hoitaja onpi jo vaatteet vaihtanut ja useamman pyyhkeen käyttänyt tässä tunnin aikana. Että tosi ihanaa viikkoa meille.

Tänään tulee Saagan jumppari taas, niinkuin joka viikko. Mutta voisin vähän kertoilla jumppatuokiosta omassa postauksessa, että millälailla meidän Saagaa jumppaillaan. olen jopa kunnostautunut valokuvia ottamaan :D

IMG_20161115_095640.jpg

Saagalla on asiaa :D

IMG_20161115_095710.jpg

Tässä Saaga on yhdessä apuvälineessä, kävelytelineessä. Tässä oli tytöllä vaihe jolloin tää teline oli ihan syvältä, eikä siinä tykätty olla sekuntiakaan. Nyt tilanne vähän taas muuttunut, ja Saaga kävelee hoitajan avustamana melkeinpä päivittäin taas. Isoveli Aksel kans kuvissa tärkeänä ja Saagalle toimittelemassa juttuja. Teline on ollut siitä niin kätevä, että ollaan saatu tytölle painoa jalkojen päälle. Jalassa tukikengät. Kädet nyt kuvassa menevät ikävästi tuohon tukien väliin, mutta siinä yleensä tyyny esteenä että kädet pysyisivät paremmassa asennossa. Sitten vain heijaillaan ja kannustetaan tyttöä ottamaan askel, ja toinen.. :)

IMG_20161115_095359.jpgIMG_20161115_095522.jpg

IMG_20161115_101251.jpg

Sitten meille tuli joulunodotusaika. :) En enää malttanut olla laittamatta valoja, sekä sisälle että pihalle :) pieniä yksityiskohtia, ja jouluisia asetelmia. Niistä tulee hyvä mieli <3 vähän otin myös kuvia että voin jakaa tän joulunodotusinnostuksen kanssanne :) nyt kun vielä tuo lumi pysyy maassa!

 

Lopuksi hymyterveiset Miljalta, tyttö kasvaa silmissä! Yhdessä ollaan tehty koneella äidin koulutöitäkin,keittiön puuhat koetaan yhdessä ja tärkiänä pieni on mukana joka asiassa mitä teen.Siskonsa tavoin siis sylissä viihtyvä rakkaus :) ja mikäs siinä, syliä ei koskaan voi antaa liikaa. :) Nautin tästä vauva-ajasta niin paljon, ja tämä aika tuntuu menevän niin äkkiäkin..Miljahan on jo 2,5kk!

IMG_20161115_095551.jpg

 

lumisia päiviä kaikille <3

 

-karhuemo