Pikaisesti oli pakko tulla tänne kirjoittamaan näin aattona.

Meillä ollaan oltu tosiaan kipiänä tässä ennen joulua, myös Saaga. Onneksi oli lääkärikäyntejä nyt kerta viikkoon, niin päästiin aina kuuntelemaan keuhkoja. Niistä myös ääntä kuului, joten voitte kuvitella miten jo alkoi vähän äitiä pelottamaan miten huonoksi tilanne voisikaan mennä.

Kauhea yskä ja rohina oli myös pikkuusimmalla, ja Miljalla todettiinkin sitten sekä korvatulehdus että keuhkoputkentulehdus. Tätä sitten odottelimme Saagallekin. Mutta antibiooteilla Miljallakin tuo ohi meni, ja kaikkien yllätykseksi myös Saagalla meni ohi tuo tauti ihan itsestään. Kuumekkaan ei noussut missään vaiheessa. Sitkeä on sissi. :)

 

Saaga oli tuossa jo intervallissa ennen joulua, ja saikin oikein olla pukin sylissä, paistella pipareita ja olla toimistoapulaisena. Niin ihanasti tuolla Eskoossa järjestetään joulua asukkaille, että tuli siitä niin hyvä mieli itellekkin. :)

 

Molempien yrittäjien arki on ollut tässä kovin kiiruista, mutta toisaalta hyvä niin että töitä on. Olemme onnekkaita siinä mielessä. Nautin tästä työstäni uskomattoman paljon, on koko ajan sellainen olo, että näin tämän piti mennäkin. Näin pystyn olla kotona paikalla oleva Äiti, ja silti luoda uraa. Vaikka ei tämä tietenkään mitään ruusuilla tanssimista vallan ole, mutta nautin joka hetkestä. Ihanaa, kun ensimmäistä kertaa työelämäni aikana tiedän tasan mitä olen, ja mihin olen menossa.

 

Vuosi 2017 on ollut Karhuperheessä Suurien Päätösten Vuosi.

On luotu tilitoimisto,aloitettu elämä kahden yrittäjän taloudessa. Miehen yritys on jo toki vanhempi. Loikattu surutta isompaan pyörään, luotu tavoitteita ja haaveita.

on päätetty laajennuksesta ja haettu sitä varten lainaa, ja saatu myös apuja ihanilta tutuilta ja tuntemattomilta hyväntekijöiltä projektin alkuun saattamiseksi. Kiitos teille jokaiselle <3

On tehty päätöksiä Saagan tulevaisuutta ajatellen, on tehty hoitolinjauksia. On päätetty, että Saagan elämä on koko mitaltaan oltava yhtä nautiskelua ja onnea, niin kauan kuin sitä kestää.

On päätetty kääntää kaikki kokemukset voimavaroiksi.

On päätetty näiden lisäksi paljon pienempiäkin asioita. Joten siksi, päätösten vuosi sopi hyvin tämän vuoden yhteenvedoksi.

 

Kiitollisena jälleen tästä, ja toivoen, että monta hyvää on tulossa.

Toivon sitä myös teille, ihanat, tunnollisesti sivuillani seikkailevat lukijat. Kanssaeläjät. On uskomatonta huomata, miten läsnä voikaan olla tuntemattomat ihmiset, ja kuinka teidän kommenteista saakaan voimaa moneen asiaan! Tämä on ollut myös hyvä kanava pitää tututkin perillä siitä, missä mennään meidän perheessä. Kiitos että olette mukana!

Olen myös tehnyt lupauksen, että ensi vuonna pyrin myös kommentteihin vastailemaan, luen ne ahmimalla kyllä heti kun niitä tulee, mutta puhelimella niihin vastaaminen ei oikein onnistu, ja koneella istun harvoin muissa asioissa kuin työ. :) Joten kiitos kärsivällisyydestä!

Ja jottei jutut kasautuisi, koska niitähän riittäisi useamminkin kirjoitettavaksi, niin ajattelin että otan tavoitteeksi kirjoittaa kerta viikkoon. Katsotaan kuinka hyvin se toteutuu. :D

 

Meidän jouluperinteisiin kuuluu kotona oleminen, ja nyt lähdemme käymään ensin Ainon haudalla. Sitten saunaan, ja joulupöytä täyttyy rakkaista ja ruuista. Sen jälkeen pukki, ja leikin riemua koko perheen voimin yöhön asti.

 

Ihanaa, rauhaisaa joulunaikaa teille jokaiselle <3

 

2017-12-23_13.08.30.jpg