Istuimen etsintä jatkuu, mutta siitä erillisenä artikkelina lisää.

Tähän väliin pakko hehkuttaa karhuemon henkilökohtaisia juttuja.

Nyt koitti vihdoin alkukuusta se hetki, mitä varten tässä on kouluttauduttu ja tehty töitä niska limassa.

3.7.2017 Näki päivänvalon oma yritykseni Tilitoimisto Kurhela.

Toivon, että yritykseni saisi jalansijaa raa'an kilpailun keskellä, ja saisi kattavan asiakaskunnan jolla pitää perhe omalta osalta leivän syrjässä kiinni.

Tämä oli tilanne, mihin oli aivan pakko tarttua. Teen sitä työtä mitä todella osaan, ja mihin minulla on intohimo. Samaan aikaan saan olla Äiti, ja läsnä myös Saagan arjessa,niin kauan kuin yhteistä aikaa meillä vielä on. tämä oli sellainen win-win tilanne, kunhan yritys tässä pääsee vauhtiin, ja asiakkaat löytävät minut ja yritykseni. Muualle näihin töihin meneminen olisi tietänyt sitä, että olisin poissa kotoa, ja koska tilanne on Saagan kohdalla niin nopeasti ääripäästä toiseen muuttuva, että en tiedä miten selviäisin jos en olisi täällä sillä hetkellä jos romahdus tapahtuisi. Jos siis sitä tapahtuu, tietysti olemme hyvin vahvasti siinä uskossa että Saaga on taistelija nytkin, ja on täällä aikuisikään asti-ennakkoajatuksista huolimatta.

--

Tiedän että melkoisen loikkauksen tein, kotiäitiydestä ja omaishoitajasta yrittäjäksi.. Mutta joskus elämässä tulee hetkiä, kun täytyy myös miettiä sitä, kuka Minä olen ja mihin suuntaan olen menossa. Suunnan olen toki tiennyt, olenhan jo siis 2011 vuodesta asti ollut kirjanpidon alalla mukana, ja kouluttautunut myös äitiyden ja työn ohessa lisää. Jatkan kouluttautumista tietysti yhä edelleen, tavoitteena tietenkin KLT tutkinto kun aika on siihen kypsä.

Päivät siis kuluu nyt myös kaiken muun ohella omassa toimistossa tekemässä sitä juttua, millä minä erotun äiti-minästäni. Toimistossa olen kirjanpitäjä/palkanlaskija ja yrittäjä.

https://www.tilitoimistokurhela.fi/

Kotisivutkin ovat auenneet. Tässä tietenkin vinkkaan myös teille, että tässä olisi hyvä vaihtoehto kirjanpitäjäksesi. ;) Tai tutullesi, kelle tahansa tietenkin saa asiasta vinkata ja minuun ottaa yhteyttä. Voin luvata luotettavan, asiakaslähtöisen ja Mikä tärkeintä, Yrittäjän puolella olevan kirjanpitäjän löytyvän täältä osoitteesta. 

--

Eli siis ihan kesäinen fiilis karhuemolla tällä hetkellä. Toivottavasti sielläkin päässä ruutua :) Kiitos hurjasti kaikista kommenteista edellisessä jutussa, sain sieltä todella hyviä vinkkejä istuinkokeiluun!!

Kirjoitan hyvin pian uusiksi koskien sitä turvaistuinta, nyt on ensimmäinen istuin testattavana, ja Ainonkin haudalla tuli käytyä.