Josko sitä nyt taas avais siis niitä meidän kuulumisia kun viime postaus oli sellaista oksennusta.

Saagallahan oli tuossa nenämahaletkukin poissa viikon, ja tuloksena munuaisarvojen räjähdys. ei siis juo tarpeeksi ilman avustusta. Paljosta ei jääny vaille, mutta se vaikuttaa heti arvoihin.

nestemäärä tytöllä päivässä kaikkineen oltava siinä 900-1000ml välissä. järjetön nestemäärä.

no, nenämahaletku takas ja kontrolli oli viime perjantaina, onneksi arvot olivat laskeneet! ne alkoivat olla jo siinä rajoilla, että täytyisi aloittaa dialyysi.

Nyt siis takana 3vkoa ilman tuota toimenpidettä. Ja nyt tänään kontrolleissa veriarvot olivat samoissa tasoissa kuin viime viikolla. eli siis menemme ensi viikkoon näillä.hyvä uutinen siis.

Helsingin reissu piti olla viime perjantaina, mutta se ei sitten onnistunutkaan. Isäntä ei päässyt töistään irti että olisi voinut lähteä mukaan, ja kokemuksen vuoksi en itse lähde enää koskaan hoitoneuvotteluihin yksin. soittelimme siis paikan päälle, ja josko nyt kesäkuun alussa sitten uusi yritys.

Saaga on kyllä melko tyytyväinen tyttö, ja ne itkut mitä itkee ovat ihan aiheesta.., ja on oppinut niin paljon! jokelteluun on tullut äänteitä, ja käsiä on opittu käyttämään jo paljon enemmän kuin aluksi. jalatkin on tosi voimakkaat, ei puhettakaan mistään halvaantumisesta.

jumppaillaan ahkerasti ja toivotaan että se auttais tyttöä oppimaan lihastensa käyttöä.. maanantaina otan nyt yhteyttä hesaan ja yritän sopia uuden ajan sinne. siellä kuitenkin päätetään melko isoja asioita sitten. saa nähä mikä on hussin kanta nyt saagan hoitoon. vieläkö haluavat tytön pois verorahoja kuluttamasta.

nyt viikonloppu hurahtaa terassia tehden. lopputarkastus painaa päälle, oltava juhannukseen mennessä tehtynä kaikki keskeneräiset. eipä tässä ny oo asuttukaa ku neljä vuotta, ja vieläkin kaikenmoista pientä kesken. :)

hyvää viikonloppua kaikille! kiitos ihanista, kannustavista kommenteista! luen ne kaikki, ja ne kaikki koskettaa syvältä. en vaan aina kerkeä vastailla niihin, kun pitäisi varata oikein aikaa koneella että ajatuksella kirjoittaisi vastauksia. mutta kaikki siis luen, ja kiitos niistä <3myös tuntemattomat voivat näin auttaa jaksamaan, huomasin sen..

 

-karhuemo