Heipähei!

 

Me ollaan tänään taas kiiruhdeltu paikasta toiseen. Tärkeimpänä nyt kuitenkin reissu apuvälinekeskukseen!

 

IMG-20170831-WA0006.jpg

Voi että sitä riemunkiljahdusten määrää kun tyttö pääsi istumaan tuoliin! Kikateltiin, naurettiin ja toimiteltiin. Selkä suorassa, ja vaikka tämä kyseinen tuoli on vain kokeiluversio jonka mukaan Saagan oma tuoli tehdään, niin olihan se nyt ihan selkeää, että tätä istumamuotoa meidän tyttö on tarvinnut!! Ystävällinen edustaja mittaili yhdessä apuvälinekeskuksen tutun naisen kanssa Saagaa ja kertoi miten kaikilla tavoin voidaan tukea Saagan istumista omassa pyörätuolissa. Nyt ensi viikolla pyörä menee tilaukseen, ja siitä alkaakin piinalliset viikot odotella sitä omaa tuolia. Voi mennä parikin kuukautta! :/

Mutta, on se nyt kuitenkin jo lähempänä, kun se on tilattu! Pikkasen meinas tyttö protestoira ku piti siirtyä takaisisn vanhaan matkarattaaseen istumaan huonoon asentoon. No, pian on kunnon liikkumaväline täällä, maltamme tuskin odottaa! Ja sehän on tietysti punaisen sävyinen, eihän ny Saagalle ois vihriä kelvannu. ;)

 

IMG-20170831-WA0005.jpg

 

Saagalla ei oo nyt ollu kohtauksia, eli pieni keppran nosto oli paikallaan. Meille vaan näyttää rantautuneen lenssu, ja Saagalla nenä tukossa, ja kovin on limainen. Tämä tietenkin nostaa karhuemon niskavillat pystyyn.. Mutta lapsiperheessä ei kyllä tältä taudilta pysty vaan välttymään, ilman että lukkiudumme tänne sisätiloihin.

Saagalla oli muuten tässä välikorvan tulehduskin! Intervalliin olin viemässä Saagaa niin ihmettelin sinne hoitajalle miten Saagan korva oli aivan märkäänen ja valunukki korvasta ulos vaikkua, vaikka juuri edellisiltana olin ne putsannut. Lääkäri oli sitten tytön tarkastanut ja antibiootit määränny. Seitsemän päivää mutta annos melko maltillinen. Jännätty on munuaisia, mutta hyvin tässä näytti käyvän. Saagahan on ollut oikein tyytyväinen tyttö, että muusta ei tuota korvatulehdusta olisi niin vielä huomannutkaan. Ei oo kuumettakaan ollut.

 

Milja on kans tuossa räkäinen, mutta tämä tyttö ei kyllä ole elämänsä aikana paljoa sairastanutkaan, joten olemme olleet molemmat lähinnä hämmentyneitä tästä rään määrästä :D Toki hampaitakin pukkaa että osasyyllinen voipi olla sielläkin.

 

Meillä on jos jonkinlaista rojektia täällä menossa. Isäntä tehnyt sauna-autoa vanhan asuntoauton päälle, koska alkoi se pesuhuoneremppakin. Nyt alkaa olla vanhan saunan tilalla jo uutta pintaa, ja voiton puolella ollaan. Saunaa ei siis enää tässä talossa ole, mutta tilalle on nyt pian tulossa sitten kunnon tila missä pestä kasvavaa tyttöä turvallisesti. Se on pääasia ja millä on väliä. Ensi keväänä jos hyvin käy, niin pystytään aloittamaan laajennustyöt..

 

IMG_20170810_171555.jpgIMG_20170810_173140.jpg

Mä sain myös pihalle tälläsen! Meidän vanha leikkimökki, jonka mun oma isä on rakentanut tyyliin 24-25 vuotta sitten, kun olin pieni. Kovasti olin kuulemma apunakin ollut. Tämä leikkimökki nyt matkasi sitten meidän pihaan mummolasta komialla kyyrillä. Vanhus kaipaa pintaan vähän uutta maalia, ja sisärempankin olen tuossa jo tehnyt, mattoa vaille valmista. Ens kesänä siellä on monta leikkijää. Hirveän nostalginen fiilis on tästä leikkimökistä.

IMG_20170814_193525_1.jpg

Saagan tukkaa oli taas pikkuserkut laittamassa tässä yksi päivä.on sitten niin ihanaksi laitettu. :)

 

IMG_20170824_183000.jpgIMG_20170824_183018.jpg

Milja on myös kova tyttö auttamaan isosiskoa. Tässä Milja oli hakenut pilkullisen viltin ja asetteli sitä isosiskon jaloille. Kuvitelkaa. Meidän yks vee. Monasti hakee rättiä Saagan naaman viereen (naamalle) tai harjaa Saagan tukkaa. Kovasti on siis katsellut päivän puuhia Saagan kanssa, että osaa jo nyt myös siihen osallistua. Niinku kuvasta näkee, on ihan tytöillä omat jutut keskenään. :D

IMG_20170831_105425_1.jpg

Saaga kokeilemassa Miljan syöttöistuinta. Tässä on välillä kiva katsella ja istua kaffipöyrässä niinku muutki naiset. :)

IMG_20170824_183123.jpg

Tämä säkkituoli on myös paikka missä Saaga tykkää kuunnella kun näpytän tekstiä karhuemon blogiin tai teen kirjanpitoa. :D Minulla on siis useimmiten seuralainen iltaisin kanssani työhuoneessa. Mikäs siinä, eipähän tartte yksin höpistä :P

 

Mietin tässä että pitääköhän mun aloittaa toinen blogi, missä sitten näistä mun omista rojekteista(puinen karhutyö/puutarha/erilaiset istutusaltaat/leikkimökki/piha-kasvihuone ym)/muistakin asioista kirjoittaisin vai haittaisiko niiden kirjoittelu tässä samalla. Blogi kun alunperin on Saagan asioihin tarkoitettu, mutta kyllähän täällä perheessä tapahtuu vaikka ja mitä muutakin ja Saagan tilanne tällä hetkellä kuitenkin vakaampi ja tasainen. (ei oo tarttenu hetkeen tapella instanssien kanssa tai muuta mekkalaa pitää :DD) Paljon ois asiaa mistä kirjoitella mutta kanavaa lähinnä mietin.. Nooo laitetaan mietintämyssy päähän :D

 

 

nyt iltapalan hetki.

 

 

-Karhuemo