Se päivä on nyt maanantai kun viimeisen kerran kävelen vastasyntyneiden tehon ovesta sisään. Viimeisen kerran kävellä huoneeseen joka on kauan ollut tuttu. Tutut hoitajat vaihtuu taas osittain uusiin, samoin lääkärit. Ne onkin ne asiat mitä taas jää kaipaamaan, saagalla ei parempaa omalääkäriä olisi voinut olla kuin hän, joka myös tayssissa oli silloin marraskuisena päivänä keikkatöissä ja otti tytön hoitaakseen. Mieletön ihminen ja hänen käsissään tuntui että saaga on varmasti parhaassa hoidossa.

maanantain jälkeen asiakkuus jatkuu lastenpolin puolella kontrollien merkeissä. Mutta kotiin siirrytään virallisesti. Ihanaa. :) Alkaahan meilläki sitten vielä kiireisempi arki kun ei enää lääkkeitä voi hakia valmiiksi annosteltuna ja maitoja tehtynä. Mutta se on pientä siihen onneen et saa tytön pitää kotona ja vain käydä sairaalassa.

Saagalla otetaan vielä huomenna eeg ja perjantaina magneettikuvat HUSsin pyynnöstä. Saapi nähdä kauanko menee että sieltä soitetaan sitten mulle jatkosta ja mitä he ovat saagan kuvista mieltä.

​itekki odottaa saagan magneettikuvia, onko vaurio pienentyny vaiko pysyny ennallaan. Tuo kun on tarkempi kuva kuin ultra mitä ollaan saagasta otettukin.

​mutta nyt nuuhkimaan pientä rinsessaa, hymynaamaa ja aurinkoa <3