.Vuosi 2019 ei alkanut kovinkaan hyvin meidän perheen kohdalla..

 

Ensin tammikuun alussa Halla alkoi voida yhtenä päivänä huonosti ja tuloksena eräänä lauantaiyönä hätäleikkaus jossa poistettiin todella pahasti tulehtunut kohtu.Eläinlääkäri varoitteli että ei hyvältä näytä, mutta kokeillaan. Antibiootit, ja ruokaa lusikalla, päivä päivältä vanha Halla voi paremmin ja viikon jälkeen oltiin jo että huh, näin tästä vaan selvittiin.

Niin.

18.1.2019 sitten hyvästelimme lastemme suojelijan, varpaiden pesijän, sopraanon, hulluttelijan, vakaan ja uskollisen ystävämme.. Yhtäkkiä ja täysin varoittamatta hän kuoli syliin iltapäivällä kesken arjen puuhien. Itkusta ei ollut tulla loppua. Mitään ei ollut tehtävissä, sydänkohtaus oli lopullista.

Karhuperheen sydämet ovat ihan palasina. 8-vuotta saatiin pitää maailman upein ja mahtavin koira. Once-in-a-lifetime koira, todellakin. Itku tulee tätä kirjoittaessakin. Meidän perheessä lemmikit ovat ihan yhtä tärkeitä perheenjäseniä.

 

20190118_180712.jpg20190114_133522.jpg

..............................................

En ymmärrä kun nämä kuvat jää aina poikittain enkä saa niitä millään käännettyä, argh! Mikähän bugi täs on.

 

20190115_142239.jpg20190115_142326.jpg20190115_142352.jpgSaagan kävelyharjoituksia! Niskatuen avulla pääkin pysyy vielä hienosti pystyssä! Ja innostunutta kiljumistahan tästä seurasi ja kävellä jaksaa talon käytävän päästä päähän. Tästä se lähtee, ja saapa nährä miten pitkälle vielä mennään!

 

20190123_183253.jpg

Ja tallillahan menee ainakin pari päivää viikosta, sekä Milja että äiti saa sielunhoitoa kaviollisten hoitamisella ja liikuttamisella. Tämän lisääminen arkeen oli paras ratkaisu pitkään aikaan.

 

20190204_170415.jpg20190204_170413.jpg

Ja kattokaa nyt tätä lumenmäärää! Voin sanoa että menee kunnon reenistä kun kahlasi haaruksiin asti lumessa tonne kasvarille pudottelemaan lumet katolta. Kolmannella kerralla kun kaatu turvalleen pääsi jo liuta kirosanoja :D

Mutta lapset on saanut nauttia isoista kinoksista ja lumimäistä mitä iskä on aurannu traktorilla pihaan. Ja pianhan tämäkin on ohi taas vuodeksi. Näin kesäihmisenä odottelee jo kovasti lisääntyvää aurinkoa, valoa ja lämpöä. Kasvariharrastus on jo taas alkanut siementen idätyksellä lamppujen alla, ja vauhti kiihtyy kevättä kohden. Karhuemo taas piristyy päivä päivältä kun saa enemmän valoa ja energiaa.

20190204_170430.jpg20190204_170426.jpg

Tällainen lumilinna meillä siis täällä länsisuomessa. :D

 

20190124_190320.jpg

Ja Miljan vekkulimaiset ilmeet tallihommien lomasta :D

 

Tilitoimistossa on vuoden vaihteessa alkanut kiireisin aikakausi. Työnantajan roolin omaksuminen, työtehtävien organisointi, ja delegointi työntekijöiden kesken on tuonut omat haasteensa arkeen. Olen kuitenkin onnellisempi työurassani kuin koskaan. Minulla on rautaiset naiset työkavereina, ja työtä riittää. Nyt pidetään pää kylmänä, ja nautitaan tästä että pystyn luomaan uraani tässä samassa kun olla kotona lapsia varten. Loput tulee itsestään. Töitä saa kyllä painaa paljon ennenkuin kevät on ohi.

 

----

 

 

 

 

Saaaga taasen  on alkanut jäykistellä, ja olihan Saaga tässä kipeänäkin taas vaihteeksi . Silmätulehdus on nyt tässä perheessä ollut ekaa kertaa ja sekin vain Saagalla. Lisäksi kuumeilua on ollut yhdellä sun toisella. Akselilla oli selkeästi influenssa, korkea 40 asteen kuume sahasi 5 päivän ajan, seurana valonarkuus, sekavuus ja todella kipeä pieni poika. Saatiin kuitenkin kotihoidolla poika paranemaan. Isoveikka Lucaskin kärsi saman taudin perään. Mutta onneksi Saaga ei tätä saanut. Mutta tää jäykistely on nyt vähän aiheuttanut mietintää sen suhteen pitäisikö baklofenia nostaa. Katsotaan mitä lääkäri tähän tuumaa.

 

Meillähän on tosiaan nyt vaihtumassa myös päivähoitaja Essin jäädessä ansaitulla mammalomalle tässä hyvin piakkoin. Onneksemme remmiin astuu tuttu kasvo, meidän karhuperheen iskän siskon pojan tyttöystävä, jolla sattuu olemaan tuore alan koulutuskin. Saadaan ihana nuoripari lähelle meitä, lapset palvovat näitä molempia. :) Toki meidän perhe on jatkossa vain yhtä suurempi muttei yhtään pienempi, ei Essi meidän elämästä niin helpolla pääse! :P

 

Tällaista siis tänne, ja jos joku osaa auttaa näiden riivatun kuvien kääntämisessä niin saa kertoa miten se onnistuu :D

 

 

Lumisia terveisiä Karhuemolta ja perheeltä <3