Piti heti aamutuimaan istua Saagan kanssa koneen ääreen ja hehkuttaa viime yötä!

Tyttö on siis tapaansa uskollisena nukahtanut siinä puolen yön aikaan unille, ja herännyt n. 3h päästä siitä ja valvonut 2-3 h ennen kuin nukahtaa uudestaan.

mutta viime yö!

tyttö nukahti syliin puolen yön aikaan ja yöllä olen kahden aikaan herännyt ähistelyyn ja ajattelin että no niin nyt se herää jo. mutta käänsin tytön asentoa, niinkuin joka yö teen, ja nukahdin. Tyttö on yleensä jatkanu ähistelyä ja lopulta olen sen kanssa sitten noussut. Mutta nyt! heräsin sitten ähistelyyn ja ajattelin että no joo eipä se kauaa viihtynyt, mutta kun katsoin kelloa niin se olikin 7:25! siis meidän tyttö joka ei ikinä nuku hyvin, olikin päästellyt nyt sitten 7,5h yöunet!

voi että tämä äiti oli ensimmäistä kertaa niin iloinen kun herättiin. ei tarvinnut hiljaisuudessa siirtyä työhuoneeseen tytön kanssa ja aloittaa sylittely toivoen että tyttö nukahtaisi vielä hetkeksi ennen aamua.

ja saagakin oli aamusta itse aurinko <3

Joten yli-ihanaa lauantai aamua kaikille!

WP_20150620_18_21_21_Pro%5B1%5D.jpg

Saaga sai myös apuväline keskuksesta ihan ikioman tuolin, pyörillä oikein! kyllä nyt on tyttö saanu tyytyväisenä istua eri korkeuksilla ja olla menossa mukana. Isoveljet kuljettavat siskoaan innoissaan pitkin alakertaa ja tyttö vaan nauraa. :)

Emme ole vieläkään (yllätyys) saaneet kutsua dialyysiletkun poistoon ja peg-napin laittoon TAYS:siin. sinällään ei siis asialla ole kiire, mutta tyttö meinaa olla välillä tosi limainen tuon nenämahaletkun takia. tiedän että olo helpottaisi kun siitä pääsisi eroon. Lisäksi tuo maidon juominen olisi mukavampaa ku nieleminen helpottuisi. Ruoka onneksi maistuu, ja kaikki käy!

Tilasin myös vihdoin koliikkikeinunkin netistä, saa nähdä koska se sitten kotiin saapuu. Päädyin ostamaan tuotteen lekmerin sivuilta, koska siellä valikoima oli kaikkein laajin ja hinnatkin kohdallaan.

Eräs lukija ehdotti maliken aurinkokeinua, se ei valitettavasti vielä tule kyseeseen tilanpuutteen takia, ja kun etsimme nimenomaan itsestään keinuvaa mallia kun tyttö yleensä yöllä haluaa siinä olla ja jatkuvassa keinunnassa mieluusti.

ja vielä tosiaan siitä piti kirjoittaa että olin saanut palautetta koska saaga on mulla kantoliinassa kasvot minusta poispäin, että se ei olisi hyväksi. Meillä tosiaan käy fyssari 2xviikossa, ja hänen kanssaan on asennoista puhuttu ja tämä asento on ihan ok, koska tyttö ei siinä koko päivää ole putkella. :) lisäksi tyttö on rento siinä, ja tarpeeksi pystyssä, jolloin päänhallinta paranee. Koska kyseessä on muutenkin erityisen rakas lapsi, niin asennoista kantoliinassa pitää ottaa täysi hyöty irti että lihaksisto saisi harjoitusta. Ja tosiaan eipä meilläkään tyttö viihtyisi ollenkaan liinassa jos olisi kasvot minuun päin! eihän sieltä mitään näe :D

 

maanantaina olisi sitten dialyysijuuren huuhtelu edessä, venytimme verikokeita ja sitä nyt 1,5viikkoon.saa nähä onko nyt viimeinen kerta huuhtelua, ennenkuin saamme kutsun poistoon tayssiin. Jännittävää! lisäksi jännittää sikana se, että mitkä nyt ovat saagan munuaisarvot, kun ne viimeksi oli niin mielettömästi laskussa. Jatkuuko lasku niinkuin elokuvissa, vai tuleeko takapakkia? onko pth lähtenyt laskuun, vai kohoaako edelleen. Paljon jännittämisen aihetta!

Ensi viikon perjantaina tytöllä on jälleen intervallijakso sairaalassa, jolloin me suuntaamme kummipojan rippijuhliin keski-suomeen. :)

 

Nyt lauantai jatkuu ulkona, kun kerrankin näyttäisi aurinko paistavan! Karhuemo voisi innostua ja tehdä vielä muutaman koristetikapuun kun ensimmäisestä tuli niin hieno elementti uuteen terassiin, ja möyhentää vähän puutarhaa sen kunniaksi että on levännyt olo  <3

palatkaamme maanantaina taas kirjoittelun merkeissä!