En oikein keksinyt otsikkoa nyt justiin kun arjesta kuitenkin vaan kirjoittelen. :)

Saaga on näyttänyt mieltänsä selvästi viimeisen intervallin jälkeen. Monta päivää meni ennenkuin saatiin edes hymy, saatika jokeltelua aikaiseksi. Mikä vihannes se tällänen on mikä reagoi muutoksiin arkirutiineissa?

Mutta onneksi se meidän tuntema Saaga sieltä tuli takaisin, kun vain ensin sai näyttää mielensä tästä siirrosta.

Ei helpota ensi kertaa viemistä intervalliin tämä kyllä yhtään.

Nyt kun on ollut hurjat pakkaset, ollaanpa sitä oltu melkein sisätiloissa kaupassa käyntiä ja muita laskematta. Tokikin olen yrittänyt pitää Saagan poissa isoista paikoista influenssakauden takia. Se tästä nyt vielä puuttuis että tyttö osastolle joutuis.

Itellä on alkanut kaamos iskeä tajuntaan jälleen, tänäkin talvena. Veto on poissa, eikä oikein meinaa jaksaa puristaa mitään ylimääräistä arjessa. Hyvä kun tosiaan kaupassa jaksan käydä. Kovasti odotan jo niitä kevään merkkejä, jotta alkais itekkin taas elää. Nämä pimeimmät kuukaudet ei ole tehty kesästä tykkäävälle persoonalle. :)

Asiasta viidenteen, saimme sen tukiloman! Miten huikealta tuntuu lähteä viideksi päivää lomalle koko perheellä! voi että. Pojat varmasti nauttivat kylpylälomasta, ja Aksun toive toteutuu kun mennään hotelliin. Raukka hokenut viettämästämme potilashotelliyöstä asti sitä että "Mennään äiti hotelliin! Sitten nukutaan isossa sängyssä!" :D Laitoimme tosiaan ollessamme potilashotellissa Tayssissa heinäkuussa kolme sänkyä yhteen ja nukuimme siinä koko perhe. :P Muhkeat sängyt ja isot peitot, sekä unet äitin ja isin välissä isoveljen kans tais olla mukavia muistoja. Toki kyllähän täällä kotonakin edelleen joka yö kuulee pienien varpaiden tepsutuksen yöllä kun pari kappaletta poikia hiipii omasta kämpästään meidän sänkyyn. Mutta ei se ole näemmä sama asia kuin nukkua hotellissa :D Ihanaa kun on jotain mitä odottaa!

Paljon on myös muutakin tulossa vuonna 2016, mitä odottaa, mutta asia kerrallaan. Kirjoittelen toki tännekkin kun sen aika tulee. :)

Kiitos taas kommenteista! Yritän tosiaan selventää jatkossa näitä mun kirjoituksia joissa on termejä ja lyhenteitä mitä ei välttämättä asiaan perehtymätön tiedä! Ei aina muista niitä selventää kun niitä käyttää omassa elämässä niin jatkuvasti. Kiitos palautteesta!

Loppuun vielä kuva aivan yli-ihanista tossukoista, mitkä saatiin joululahjaksi! Kiitos Tuulikki,ja Sussu!Tossut ovat mukuloille olleet kuin aarteet! :)

WP_20160102_10_23_07_Pro.jpg