ja taas viikko vierähti!

olen ollut tämänkin viikon iliman omaa autoa, mikä on tuanut todenteolla haastetta arkeen. :) kerhoon kuskaamiset ja kaupassa käynnit on hoidettu erimoisilla laina-autoilla. onneksi ollahan selvitty! Tänään tilanne toivottavasti muuttuu kun isäntä lähti autoamme hakemaan tuolta lahden toiselta puolelta. Toivottavasti auto on nyt tarpeeksi tilava Saagan kuljettamiseen!

IMG_20161014_105912.jpg

edellinen viikko on myös mennyt näissä tunnelmissa eli ah niin ihanissa kouluhommissa. Voin sanoa että onpahan siinä kädet täynnä kun sylissä on yks tissillä roikkuva Milja, leikkiseuraa vailla oleva Aksu ja huomiota vaativa Saaga sitterissä vieressä. Onneksi on kuitenkin osan päivästä Saagalla ollut hoitaja, niin olen saanut tehdä "vain" Milja sylissä ja Aksun dinoleikit pöydällä hommia.. nekin menevät siinä sivussa samalla, eiks niin? Me äidithän olemme multitaskaamisen asiantuntijoita. Sain kuitenkin paljon valmiiksi, ja uhkaavastihan tuo ensi kevään näyttötutkielmaki lähestyy..

IMG_20161014_105817.jpg

Saimme myös ihania vieraita kylään yks päivä. Olen tän blogin myötä tutustunut moniin erityisen ihaniin perheisiin ja lapsiin, mutta nyt sain oikein kylään yhden niistä. Oli ihana saada jutella kasvotusten pitkien puheluiden jälkeen. Ne jutut vaan on niin erilaiset kun molemmilla on erityisen rakas lapsi. Juttua piisasi ja nuorimmaiset menivät hyvin yhteen, lapsilla oli siis todella hauskaa. Kaunis kukkakimppu vierailta sai paikan eteisen laatikoston päältä, josta se tervehtii tulijoita. Vastavierailustakin sovittiin, toivotaan että se onnistuu! Vertaistuki tälläisissä perheissä ja tilanteissa on kyllä tärkeää ja nyt huomasi kuinka mukava olikin jutella ihmisen kanssa joka on jo tätä erityiselämää elänyt kaueman. taas avautui uusia näkökulmia ja ajatuksia! Vihjeestä viisastuneena soitin mm polille ja pyysin saagalle ph-mittausta, että poissuljettaisiin refluksia tytöltä. Meinaan oksentelu on niin voimakasta kuitenkin. kirjoitan tästä erikseen.

IMG_20161014_110052.jpg

Milja hymytyttö <3

IMG_20161014_105957.jpg

saaga päätti ottaa päivätorkut kesken leikin.. :P

 

 

Meillä kävi myös nyt eileen väkeä verkostoitumiskokouksessa. Olihan sanotaanko mielenkiintoinen palaveri. Kirjoitan siitä huomenna, nyt Saaga tuli työhuoneeseen eli omaan huoneeseensa yöunille isänsä sylistä. :)

 

karhuemo