Huomenna olisi karhuemo ja keskimmäinen karhunpoika Aksel menossa kohti lastenlinnaa, ja L11 osastoa. On kulunut jo 2,5v leikkauksesta, jossa Akselilta poistettiin aivoista "möykky" joka aiheutti lukuisia infantilisspasmisarjoja päivässä.

Oireethan jäivät sinne leikkauspöydälle, mikä oli sinällään ihme, mitä ei osattu odottaa.

Nyt tarkoitus olisi käydä tarkistuksessa. Yön yli eeg tiedossa ti-ke välisenä yönä, ja keskiviikkona magneettikuvaus, fyssari,toimintaterapeutti ja lääkäri. Toivon mukaan pääsemme keskiviikkona iltasella junailemaan sit takaisin kotiin.

Kovasti odotan jännityksellä tulevaa reissua. Hiukan ehkä pelonsekaisinkin tuntein, koska magneettikuvia ei ole otettu ollenkaan tässä leikkauksen jälkeen. Onko möykystä jotain jäänyt sinne, onko se aktiivista, yms ym. Toki Aksun kehitys on aivan normaalia, eikä puheessa ole enää viivästymää tms. Osaahan tuo ihmisentaimi jo ne kirjaimet ja numerotkin luetella.

Ja päästäänkö keppra-lääkkeestä nyt sitten eroon.

Akselia taitaa eniten jännittää junamatka. Ei tämä meidän 3 vee ole junassa ollutkaan joten saapa nähä mitkä on pojalla fiilikset kun huomenna astumme junaan. :)

Saaga pääsee tuttujen hoitajien luo osastolle pariksi päivää ja Lucasta tulee alavuden mumma hoitamaan. (pojat itse antaneet nimen :D) Otan siis seuraavat kaksi päivää Akselin kanssa laatuaikana, ja jos aikaa jää, ehkä ehdimme keskiviikkona vähän kiertämäänkin tuota pääkaupunkiseutua, missä tulee käytyä juuri tasan pakon edestä. :)

Saagan eeg:stä ja neuron tapaamisesta tulee jatkoa,kun lääkäri soitti ja laittoi meille lähetteen samaiselle L11 osastolle. Toki eivät sitä tähän samaan saaneet , eikä mun ois oikein onnistunutkaan kahden kanssa juosta tapaamisissa ja operaatioissa samaan aikaan. Mutta odotamme nyt postia, koska sitten Saagan kanssa matkaan uudestaan osastolle.

Saagaa on vaivannut ikävä yskä, mikä ei ole sinällään rohisevaa, eikä lääkäri löytänyt tulehdusta mistään. Tiedä sitten onko kyse refluksian tyyppisestä takaisinvirtauksesta mikä laittaa yskittään vai kuinka, mutta eniwei, tämä on valvottanut nyt jo kauan koko perhettä. Mutta onneksi nyt huomenna menee osastolle ja on taas verikokeet, josko hoitajat siellä hokaisivat mistä on kyse ja tietäisivät millä sitä saa helpotettua. Öisin yskiminen on pahinta. ja olen toki nostanut sängynpäätyä ylemmäs ja lapsi nukkuukin puoli-istuvas asennos.. eipä vaan tunnu auttavan tähän kuivaan yskään.

nyt lounasaika kahdella nuorimmaisella, kirjoittelen aksun reissusta lähipäivinä !

 

Syksyistä ihanaa päivää kaikille <3 -karhuemo